KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu

Nis

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün TBMM'nin açıldığı 23 Nisan gününü, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza, "bayram" günü olarak armağan etmesinin 103. yıldönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını öğrenci, öğretmen ve velilerimiz ile birlikte çeşitli etkinlikler ile kutladık.

Nis

Bakanlığımızın gönderdiği önlüklerimizi öğretmenlerimize dağıttık.

Mrt

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı veli toplantısı 6 Mart Çarşamba günü gerçekleştirildi.Okul forması değişikliği kararı alındı.

Ock

Şehit Ömer Halisdemir ilkokulu olarak yarıyıl tatili dolayısıyla karnelerimizi dağıttık. Öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN aramızdan ayrılışının 85. Yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda, Atatürk’ün Hayatı ve Fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu ve çeşitli etkinlikleri yapıldı. Anma programını okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz birlikte izlediler.